Sälj gammal elektronik, sälj din gamla mobil eller sälj dina gamla tv-spel

Har du gammal elektronik att sälja?

Det ligger säkert 4-5 gamla smartphones i byrålådan i hallen, det ligger kanske 10 stycken ännu äldre mobiltelefoner på vinden som du inte har testat på flera år. Kommer du ens ihåg hur många spel du har till ditt gamla Nintendo 64? Funkar det fortfarande? Ja, om någon bara hade hjälpt dig sälja alla din gamla elektronik på bästa sätt.

Om du känner igen dig är Simplet.se lösningen för dig! Vi säljer din gamla elektronik åt dig, inget krångel, vi gör hela jobbet!

  1. Vi skickar en kartong helt gratis hem till dig.

  2. Du fyller kartongen med din gamla elektronik och sedan lämnar in på DHL service point.

  3. Vi gör hela försäljningsjobbet online på Tradera, Blocket och Ebay och vi gör det hela på provision så du vet att vi alltid försöker få de bästa priserna!

De flesta av oss har gamla mobiltelefoner, datorer, tvspel och annan elektronik som bara ligger där hemma i garderoben eller förrådet och tappar i värde. Det är mycket tidskrävande att sälja alla saker man samlat på sig så det blir helt enkelt aldrig av!

Fördelarna med att låta simplet sälja din gamla elektronik

Den första och viktigaste anledningen till att låta Simplet sälja dina gamla tvspel, mobiler och datorer är att miljöpåverkan av gammal elektronik är fruktansvärd. Det är vårt ansvar att använda våra elektroniska prylar så länge som möjligt för att i största möjliga mån minska det onödiga resursslöseri som har växt fram i vårt samhälle. Om du inte vill sälja dina saker själv så finns vi här för att göra hela jobbet åt dig! Det finns inte längre någon ursäkt att låta gammal elektronik gå till spillo.

En annan anledning är att du får betalt för att återvinna! Hur ofta har du återvunnit något och fått tusentalskronor betalt? Med Simplet.se kan du återvinna din gamla elektronik och samtidigt få mer betalt än vad du någonsin skulle få med andra metoder. Simplet säljer din gamla elektronik, enklare, snabbare och smidigare.

Vi säljer gamla mobiltelefoner.

Många av våra kunder som tagit hjälp att sälja gamla mobiltelefoner har blivit förvånade över vilka priser som de fått. Det finns en stor marknad på begagnade telefoner och för varje dag du väntar tappar de i värde! Men även dina riktigt gamla telefoner går att sälja om du har flera stycken!

Vi säljer dina gamla tv-spel

Har du ett gammalt Nintendo eller kanske ett Sega liggande hemma? Simplet.se är experter på att sälja gamla tv-spel och vi känner marknaden mycket väl! Låt oss sälja dina gamla tv-spel innan det är för sent!

Vi säljer din gamla elektronik

Vi säljer helt enkelt all din gamla elektronik enkelt och smidigt i ett enda svep. Beställ hem en kartong i dag och hjälp modernatur samt plånboken på samma gång. Vi gillar väll alla att slå två flugor i en smäll.

Välgörenhet.

Ifall du inte är intresserad av pengarna går det alltid bra att skänka pengarna till en välgörenhetsorganisation. Bara berätta för oss vilken du föredrar.

//Simplet Crew

2017-01-08T22:23:06+00:00

Leave A Comment

*

code