Hur simplet.se hjälper dig att sälja på nätet i 3 enkla steg!

Alla har vi saker hemma som vi borde sälja på nätet, problemet är att inte alla av oss har tid och lust att fota, väga, mäta, sälja och skicka våra saker till varje enskild kund då detta är tidskrävande och kräver ofta en viss kunskap om second hand marknaden på nätet idag.

 

Därför finns simplet.se.

1. Vi fraktar dina saker till oss.

2. Vi säljer dina saker.

3. Vi skickar dina pengar till dig.

Simplet gör helt enkelt allt jobb medans du kan luta dig tillbaka och göra sånt du tycker är kul istället. Vi fotar dina saker i våran studio eftersom en bra bild ofta ökar värdet på produkten med så mycket som 100% och ibland ännu mer! Vi undersöker också vad liknande produkter kostar så att vi kan få det bästa möjliga priset på just dina objekt. När vi väl har hittat en köpare till en av dina produkter så packar vi ner den snyggt och prydligt för att skicka det till köparen. En väl paketerad produkt ökar köpupplevelsen och risken att köparen inte är nöjd med varan sjunker markant. När slutligen alla dina varor är sålda så skickar vi dina pengar till dig. Ju dyrare varor vi säljer åt dig desto större % av vinsten skickar vi till dig! Det har aldrig varit enklare att sälja online!

 

Vi är här för att göra livet lättare för dig och ger dig möjligheten att tjäna extra pengar genom att sälja dina begagnade saker på nätet utan att du behöver göra jobbet. Vi ser våran tjänst som en Win Win och vi hoppas att du ser det på samma sätt.

 

Mvh// Simplet Crew

2017-01-08T21:43:57+00:00

Leave A Comment

*

code