Gott Nytt År från Simplet

Nu har julen lidit mot sitt slut och vi på Simplet hoppas att ni haft en riktigt fin jul! Fick du något fint i julklapp? Kanske fick du något mindre fint, som du inte har användning av? Visst gör man sitt bästa med att köpa julklappar, och det är tanken som räknas men ibland får man saker som man inte har användning för. Då är det perfekt att låta julklappen få användning hos en ny ägare. Sälj dina julklappar med hjälp av Simplet.se så dem får ett nytt hem och kommer till användning!

Idag är det nyårsafton, och vi är nog inte den enda som har köp för många julklappar i jul. Visst är det kul att köpa massa saker och skämma bort sig, men det är aldrig lika kul i januari när man inser att man inte behöver 75% av sakerna man fick. Om man bara orkade sälja sina julklappar!

Att sälja saker som julklappar på nätet kan kräva mycket onödig tid. Man måste fota, skriva en bra informativ text, lägga ut den på rätt försäljnings sida och därför blir det aldrig gjort. Men när du säljer dina julklappar på nätet med hjälp av simplet.se så slipper du allt jobb, julklapparna slipper tappa mer värde och vi sparar på miljön.

Fördelarna med Simplet är att du slipper krångla med att sälja på internet. Vi gör jobbet åt dig! Vi säljer gamla saker som du inte längre behöver, på så sätt är vi schysta mot både miljön och plånboken. En oanvänd resurs är en bortslösad resurs så hjälp simplet att minska resursslöseriet.

Vi sköter hela försäljningen. Vi annonserar i Simplets namn, för dig. Vi sköter all kundkontakt samt leverans. Du slipper lämna ut konto eller personuppgifter till köpare. När affärerna är avslutade skickar vi din vinst till ditt konto. Om någon av dina varor inte skulle bli sålda så skänker vi dessa till välgörenhet om du inte vill ha hem dem mot en fraktkostnad. Det är enkelt, det är smidigt – det är Simplet.

Steg ett är att beställa en fraktpåse från oss, som ni sedan fyller med vad ni vill ha hjälp att sälja. Därefter lämnar du in fraktpåsen på en DHL service point som du hittar nästan överallt. När vi har mottagit påsen tar vi bilder på varorna, mäter, väger och beskriver dem korrekt, allt för att få så bra priser som möjligt. Vi hjälper dig att sälja dina prylar och sköter all annonsering på tex tradera, blocket och Ebay. När varorna har blivit sålda får du upp till 75 % av pengarna direkt till ditt bankkonto! Rensa ut 2015 gör få råd med 2016.

Gott nytt år
Simplet.se

2017-01-08T22:24:16+00:00

Leave A Comment

*

code