Företag 2017-04-12T07:02:06+00:00

Slipp lagerutförsäljning & företagsannonser

Vi hjälper dig och ditt företag att sälja på Sveriges hetaste säljkanaler

Kontakta oss

Vad kan vi påverka?

Vi har hjälpt många företag att tjäna pengar genom att sälja av deras överskottslager på saker som ändå bara står och tappar sitt värde. Där företag ibland varken har tid, lust eller möjlighet att anordna med lagerutförsäljning eller företagsannonser. Väljer ni att sälja era saker med hjälp av oss på Simplet får ni dessutom 75 % av vinsten, vilket gör detta till ett både smart och mycket ekonomisk beslut.

Vi anpassar försäljningen efter era önskemål

Vare sig ni vill att vi säljer av era saker en och en eller vill att vi sälja allt samtidigt ordnar vi med detta. Vi tar alltid hänsyn till hur ni vill göra med auktioner, fasta priser, långsam eller expressfart på frakten. Vill ni dessutom ha ett längre avtal, där vi kontinuerligt säljer era saker fixar vi naturligtvis även med detta! Kontakta oss redan idag för att höra hur vi kan hjälpa just er!

Samarbete
Vi erbjuder förmånliga kontrakt vid längre/större samarbeten. Där vi sätter företaget i fokus och ständigt levererar hög service med intention att se er lyckas på nätet. Vårt mål är självklart att vi tillsammans ska lyckas sälja era produkter för förmånliga priser.

Överskottslager
Vi hjälper många företag att tjäna pengar på överskottslager som annars bara tar plats och tappar värde.Packa prylarna på pall och skicka eller kör de till vårt lager i Borlänge så fixar vi resten!

Heta Säljkanaler
Vi erbjuder 6 av de absolut hetaste kanalerna i Sverige och världen. Vi kan sälja dina produkter på en eller alla samtidigt, med auktioner eller fastapriser, långsamt eller med expressfart. Allt efter era behov.

Det är enkelt för företag att sälja genom oss

Allt ni behöver göra är att antingen köra era saker eller packa alla prylarna på pall och skicka till vårt lager i Borlänge. Därifrån fixar vi med resten, på så sätt slipper ni själva ordna med lagerutförsäljning och företagsannonser.

Har ert företag demo-ex eller kanske returnerade produkter som är svåra att sälja av? Det är inga problem! Vi hjälper er med detta genom att sälja dem i vårt namn via de sex största säljkanalerna för begagnade prylar i Sverige.