Att sälja saker på nätet!

Enkel guide till att sälja saker på nätet, med auktioner eller annonser.

Vi på simplet vet hur man säljer saker online. Det är trots allt det vi är bäst på och hjälper våra kunder att göra. Men vi tänkte ändå visa er hur vi gör detta för att få bästa resultat.

Foto

Det första vi gör är att ta ett par riktigt bra foton på produkten. Fotografierna ska visa produkten ur minst 2 olika vinklar men gärna 3-5 så att potentiella köpare kan undersöka produkten så noggrant som möjligt. Detta visar potentiella köpare att vi som säljare är seriösa och inte försöker dölja skador och defekter på produkten. Det är också mycket viktigt att ta bilder på lapparna på klädesplagg. Dessa visar att plagget är äkta och inte en kopia samtidigt som det ger ett seriöst intryck.

Mäta och väga

De flesta köpare är intresserade av måtten på produkter, Speciellt när det gäller kläder men också när det gäller andra produkter. Därför mäter vi alla objekt som vi hanterar och skriver ner den informationen i våra annonser. Det är också viktigt att väga alla produkter så att vi i förväg kan räkna ut fraktkostnaden och undvika otrevliga överraskningar när det gäller fraktkostnaden.

Beskriva produkten i annonsen

Beskrivningen är en viktig komponent i försäljningen. En bra beskrivning med rätt ord gör att fler köpare hittar annonsen. Man vill alltid att så många potentiella köpare som möjligt hittar annonsen då detta ökar chansen att sälja produkten så dyrt som möjligt.

Paketera och skicka

En väl paketerad produkt som skickas så snabbt som möjligt ökar köpupplevelsen och minskar risken för kostsamma returer. När du paketerar ömtåliga varor som glas och porslin, var då mycket noggrann med att använda riktig bubbelplast och en stabil kartong så att inte produkterna skadas i frakten.

Omdöme och återkommande kunder

Om du följer stegen ovan, (som vi på simplet.se alltid gör) så är du nästan garanterad en nöjd kund. En nöjd kund lämnar bra omdöme och chansen att samma kund väljer att handla av dig igen ökar. Som bevis på att detta fungerar kan du gå in på: http://www.tradera.com/profile/items/3734807/simplet?sortBy=HighestPrice och kolla våra omdömen. I skrivande stund har vi mindre än 0,5 % missnöjda kunder. Detta visar framtida köpare att vi är seriösa och det ger dem ingen anledning att inte handla av oss.

Slutligen
Följ våra steg och se hur din försäljning förbättras eller gå in på www.simplet.se och låt oss sälja dina saker online

2017-01-08T21:31:12+00:00

Leave A Comment

*

code